Economia Circular i Paisatge es la primera activitat d’un cicle  que s’estructura amb un format participatiu de debat i reflexió sobre l’impacte del nou paradigma de l’economia circular. En aquest primer “ laboratori” han participat 20 tècnics provinents de diferents administracions locals per explorar la relació entre l’economia circular i la gestió del paisatge a escala local cara a elaborar projectes holístics de Desenvolupament econòmic local.  En una primera taula s’ha plantejats els reptes i les oportunitats de l’economia circular en el paisatge, seguida d’un altra amb la presentació de tres experiències concretes, el projecte “Vinyes per Calor de l’Alt Penedès, el projecte d’activació de l’economia local del Lluçanès i les Cinc Sènies de Mataró.

La jornada ha continuat amb la implicació  de tots els participants en grups de treball. Les aportacions de tots els assistents serà recollida finalment en un informe que elaborarà la Diputació de Barcelona.

CA EN ES