El Re-Barcelona és un dels esdeveniments més rellevants en l’àmbit de la producció sostenible, obert a empreses de el sector.

RE-BARCELONA disposa de dos espais diferents:

  • Una cimera professional (29 de novembre), on els professionals de sector es reuneixen amb experts clau en moda i sostenibilitat.
  • Un espai obert (29 i 30 de novembre), obert a el públic en general, per fomentar la reflexió sobre la complexitat de la moda sostenible i sensibilitzar.

En aquest espai podràs visitar els estands i conèixer de primera mà les propostes dels emprenedors del Reimagine Textile. Si vols invertir o impulsar els seus projectes, participa a la presentació en format Demo Day, que tindrà lloc el mateix 29 de novembre de 10 a 12h a la sala C.

El Re-Barcelona Suistanable Fashion Global Event, la primera trobada global de la moda sostenible i ètica que se celebrarà al Disseny Hub Barcelona Professional Summit novembre 29 (en anglès) comptarà amb la participació de el programa Reimagine Textile. En concret, ens poden trobar a:

  • 29 i 30-Des (10 – 20.30h): Estands a l’Open Space on els emprenedors de moda exposaran les seves col·leccions.
  • 29-Des (10 – 12h): Sala de presentacions annexa a l’Open Space on els emprenedors presentaran el seu projecte.

 

A més, dues de les entitats impulsores de el projecte també participaran amb les següents ponències especialitzades:

  1. 29-Des: Auditori (9.30 -18.30h): Intervenció d’Eureca Centre Tecnològic de Catalunya: 11:50-12:30 – Round Table 1: The Future of Fabrics
  2. 29-Des: Auditori (9.30 -18.30h): Intervenció de la càtedra de TecnoCampus en Economia Circular: 12:35 de la tarda – 1:00 pm – Keynote 2: The Circularity of Fashion. Theory, reality or science fiction

 

Us hi esperem!